Skippa trasig mobilskärm

Skippa trasig mobilskärm

Vilka mobiler går sönder lättast i fall och vad finns det för funktioner i din telefon som du kanske inte vet om?

När man köper en ny telefon vill man självklart att den ska hålla så länge som möjligt. Utan repor, sprickor eller andra defekter som kan dyka upp när man tappar sin kära ägodel i golv och mark. Som tur är kan du laga din iPhone i Göteborg, i Stockholm och de allra flesta större städer runt om i Sverige.

Smartphones som dessvärre går sönder lätt

En mobil som kan behöva lämnas in på reparation är dessvärre Samsung Galaxy S8 S8 Plus, i Mobil.se går det att läsa om hur dessa smartphones fick det allra sämsta betyget någonsin när Squaretrade genomförde sitt klassiska dropptest med dessa varianter för ungefär ett år sen. Nu har man testat de nya Galaxy, nämligen S9 och S9 Plus och resultatet är nästan lika illa som med förra årets versioner. Telefonerna klarade sig lite bättre i fallet men ändå sprack de så totalt i både fram och bak att de inte gick att använda. Så om du köper en sådan mobil är det viktigt att skyddad den ordentligt eller helt enkelt sluta vara klantig:

Den som köper en Galaxy S9 eller S9 Plus bör genast förse den med både skal och skyddsfilmer och allsköns annan bråte som kan hindra telefonen från att gå sönder – Mobil.se

Lär dig mer om din telefon

Samtidigt går det att läsa i PC för Alla om hur man kan få mer ut av sin telefon, bland annat för att snickra hemma men även för att scanna kvitton, stänga av musik med timer för den som gärna somnar till musik, strömma mobilskärmen till tv:n, spara webbsidor som pdf, sänka upplösningen för att spara batteri och spela spel snabbare, välja vilka appar som får använda mobildata för att spara på surf med mera.