Se till att ha en extra iPhone-laddare hemma

Se till att ha en extra iPhone-laddare hemma

För dig som har en iPhone så är en av de ständiga tankarna när du ska bege dig iväg någonstans huruvida mobilen är laddad. Därför är det en bra idé att se till så att du aldrig behöver stå utan laddare. Men det finns några saker som du bör tänka på.

Det är ingen stor investering att skaffa extra laddningsmöjligheter då du kan fynda billiga iPhone laddare på bra webbutiker, så passa gärna på att skaffa flera stycken.

”Laddare går det aldrig att för många av”, skriver Petter Ahrnstedt i MacWorld.

Det handlar inte bara om att du har en reserv som du omedelbart kan byta ut mot när din ena laddare går sönder, utan också om smidighet. Har du exempelvis en laddare på kontoret och en där hemma så behöver du aldrig oroa dig över att komma ihåg att ta med den – och om du ser till att alltid ha en extra laddare med dig i väskan så kan du bli räddaren i nöden när en av dina bekant eller en familjemedlem akut behöver ladda sin mobil och har glömt kvar sin egen laddare hemma.

Tänk på att skaffa CE-märkt laddare

En sak som du absolut måste tänka på när du skaffar en laddare är att säkerställa att den är CE-märkt. Detta innebär att laddaren uppfyller alla de krav som ställs av EU för att den ska vara säker att använda – du som använder laddare utan CE-märkning kan riskera bland annat brand, så ta det säkra före det osäkra.